آموزش ساخت اکانت تجاری در لینکدین

لینکدین که عمدتا توسط متخصصان استفاده میشود، بیش از 690 میلیون کاربر در سراسر جهان و بیش از چهار میلیون کاربر در ایران دارد. لینکدین عمدتاَ به عنوان یک بستر حرفهای برای به اشتراک گذاشتن مطالب ارزشمند یا مرتبط با کار و بیزینس استفاده میشود. این پلتفرم میتواند به مخاطبان در مورد فرهنگ کسب و کار و بهبود کار حرفهای کمک کند؛ اما هنوز هم بسیاری افراد این پرسش را دارند که «آموزش ساخت اکانت تجاری در لینکدین چگونه است؟» برای پاسخ به این پرسش با مقاله دیگری از وبلاگ نیلونکس همراه باشید.
چگونه در لینکدین اکانت تجاری بسازیم؟
لطفاً توجه داشته باشید که برای راه اندازی صفحه لینکدین بیزینسی باید یک اکانت شخصی از قبل راه اندازی شده، داشته باشید. حالا به سراع مراحل ساخت اکانت تجاری میرویم:
مرحله 1: شرکت خود را اضافه کنید
روی نماد «Work» شبیه به شبکه در بالا سمت چپ صفحه لینکدین خود کلیک کرده و «Create a Company Page» را در پایین انتخاب کنید. به شما این امکان را میدهد که نوع شرکتی که برای آن صفحه ایجاد میکنید را انتخاب کنید. گزینهای را انتخاب کنید که مناسب کسب و کار شما باشد.
نام شرکت رسمی خود را در نشانی اینترنتی وارد کنید. این بخش به مخاطبان شما اجازه میدهد که به راحتی کسب و کارتان را پیدا کنند. لطفاً توجه داشته باشید که در آینده نمیتوانید این نشانی اینترنتی را تغییر دهید، بنابراین این بخش از کار را عاقلانه انتخاب کنید. آدرس وب سایت خود را اضافه کنید تا مشتریان شما بتوانند مستقیماً به سایت شرکت شما دسترسی پیدا کنند.
مرحله 2: مشخصات شرکت خود را وارد کنید
شما باید اطلاعات شرکت خود را در منوهای کشویی اعمال کنید که نشان دهنده نوع صنعت، اندازه شرکت و نوع شرکت (عمومی، غیرانتفاعی، آموزشی و سایر) است.
مرحله 3: یک لوگو اضافه کنید
لوگوی شرکت را برای صفحه تجاری لینکدین خود انتخاب کنید. این لوگو به عنوان تصویر پروفایل شما عمل میکند. از آنجا که لینکدین یک پلتفرم حرفهای است، معمولاً لوگوی شرکت شما جای خود را در اینجا میگیرد. از لوگوی مربع اندازه 300 × 300 پیکسل استفاده کنید.
یک شعار کوتاه اضافه کنید که به خوانندگان اطلاع میدهد که کسب و کار شما در مورد چیست. لوگو در بالای صفحه تجاری شما در لینکدین ظاهر میشود، بنابراین این قسمت یکی از اولین چیزهایی است که مردم در صفحه شما مشاهده میکنند. در نهایت، کادری که نشان میدهد شما حق فعالیت از طرف شرکت خود دارید را علامت بزنید، سپس روی ایجاد صفحه کلیک کنید.
مرحله 4: توضیحات شرکت را بنویسید
هنگامی که اسکلت صفحه تجاری شما ساخته شد، میتوانید با کلیک روی نمادهای مداد در سمت راست صفحه، آن را کمی بیرون بیاورید. در اینجا میتوانید توضیحات مربوط به ماهیت شرکت خود را اضافه کنید. برای توصیف شرکت خود 2 هزار کاراکتر به شما داده شده است، بنابراین مطمئن شوید که از محتوا و کلاه بازاریابی خود استفاده میکنید. 156 نویسه اول از اهمیت ویژهای برخوردار هستند زیرا در پیش نمایش گوگل ظاهر میشوند.
در پایین صفحه میتوانید حداکثر 20 تخصص و مهارت شرکت خود را اضافه کنید. اینها در اصل برچسبها و کلمات کلیدی هستند که به افراد کمک میکند تا کسب و کار شما را در لینکدین پیدا کنند، بنابراین مطمئن شوید که این قسمت را نادیده نمیگیرید. تمام تلاش خود را بکنید تا هر آنچه به معرفی شرکت شما مربوط میشود تا به طور کامل در این بخش بیاورید.
مرحله 5: صفحه خود را منتشر کنید
هنگامی که از توصیفی که نوشتهاید و برچسبهایی که انتخاب کردهاید و همچنین پر کردن تمام قسمتهای دیگر در ویرایش صفحه خود راضی بودید، روی دکمه «Publish» کلیک کنید و سپس صفحه شرکت شما فعال میشود.
با کلیک روی دکمه «View as member» در سمت چپ بالای صفحه میتوانید ظاهر شرکت خود را ببینید. اگر از ظاهر صفحه خود راضی هستید، این بسیار عالی خواهد بود، در غیر این صورت، روی «Manage page» کلیک کنید تا ویرایش ها لازم را در این بخش انجام دهید.
نکات مهم در مورد استفاده از صفحه تجاری لینکدین
هنگامی که یک صفحه شرکت، یک صفحه شغلی و یک گروه لینکدین ایجاد کردید، باید بتوانید تعامل خوبی با شرکت ها و مخاطبان برقرار کنید. برای این منظور میتوانید از برخی نکات مهم زیر استفاده کنید:
1- فالوور بگیرید
انتشار و به اشتراک گذاری محتوا در صورت نبود مخاطب، بیمعناست. شما باید پیوسته دنبال فالوورهای جدیدی در لینکدین باشید. میتوانید یک ویجت به صفحه لینکدین خود در وبسایت ارسال کنید، اطلاعات لینکدین خود را به امضای ایمیلتان اضافه کنید و از کارکنان شرکت بخواهید صفحه شرکت را در حسابهای شخصی خود تبلیغ کنند. همچنین میتوانید اطلاعات لینکدین خود را روی کارت ویزیت قرار دهید.
2- مطالب مرتبط را منتشر کنید و آن را به اشتراک بگذارید
مانند هر کمپین بازاریابی موفقی باید بدانید که مخاطبان شما چه کسانی هستند و چه چیزی را میخواهند در لینکدین ببینند. انتشار و به اشتراک گذاری مطالبی که به نفع دنبال کنندگان شما باشد، مهم است. کیرا مهم است بیش از حد خود را تبلیغ نکنید. فقط 20 پست از پستهای شما باید بر اساس فروش باشند. شما میخواهید مطالبی را ارائه دهید که مفید، آموزنده و جالب توجه باشند. به این فکر کنید که دوست دارید در فید خود چه چیزی را ببینید که به برندینگ شما کمک کند.
3- تولید محتوا را شروع کنید
انتشار منظم پست در صفحه تجاری لینکدین امری کلیدی است. بعد از این کار به سراغ تولید محتوا بروید. محتوای خود را تغییر دهید و ترکیبی از تصاویر، فیلمها و مقالات معمولی را ارسال کنید. سعی کنید راهی خلاقانه برای ارتباط کسب و کار خود با مخاطبان هدفتان برقرار کنید.
5- از ردیابی و تجزیه و تحلیل استفاده کنید
بهترین راه برای ارائه محتوای مناسب به مخاطبان این است که بدانید آنها چه میخواهند. با ردیابی و آنالیز پستهای قبلی خود میی توانید متوجه شوید که مخاطبان هدفتان به دنبال چه محتوایی هستند. تجزیه و تحلیل صفحه شرکت لینکدین به شما این امکان را میدهد تا میزان مشارکت در پستهای خود را ارزیابی کنید و اطلاعات جمعیتی فالوورهای خود را بشناسید.
6- صفحات Showcase ایجاد کنید
از صفحات Showcase برای برجسته کردن نام تجاری خود استفاده کنید. با صفحات Showcase میتوانید قسمتهای خاصی از کسب و کار خود را برجسته کرده و محتوا را با یک مخاطب هدفی به اشتراک بگذارید. یک صفحه Showcase پروفایل لینکدین شرکت شما است. این صفحه به سازمان شما اجازه میدهد تا محتوای اضافی تولید کند و پیامهایی را منتشر کنید که بسیار مرتبط با زیر مجموعهای از مخاطبان هدفتان باشد.
7- از محتوای حمایت شده استفاده کنید
مانند سایر بسترهای رسانههای اجتماعی، میتوانید محتوای حمایت شده را در لینکدین ایجاد کنید. این نوع محتوا هزینه دارد اما از محتوای معمولی مؤثرتر است زیرا میتوانید مخاطبان خاصی را هدف قرار دهید. آزادی و سفارشی سازی زیادی با این ویژگی در دسترس است. شما میتوانید محدوده جغرافیایی که میخواهید تبلیغ شما آن را هدف قرار دهد، سن مخاطبان مورد نظر، حرفه و صنایع مخاطبی که به دنبال آن هستید و موارد دیگر را انتخاب کنید.
8- مخاطبان خود را هدف قرار دهید
یکی از بهترین راهها برای اطمینان از عملکرد خوب محتوای شما در لینکدین، این است که هر پستی را برای مخاطبان خاصی ارائه دهید. گزینه هدف گذاری ارگانیک لینکدین، به شما این امکان را میدهد تا پستها را براساس داده های پروفایل فالوورها مانند اندازه سازمان، صنعت، عنوان شغل، جغرافیا یا زبان مورد هدف قرار دهید. به خاطر داشته باشید که برای استفاده از ابزار هدف گذاری باید حداقل 300 فالوور داشته باشید.
9- به این فکر کنید که چه ساعتی پست میگذارید
مانند هر بستر اجتماعی، زمان ارسال محتوای خود میتواند بر میزان تعامل شما تأثیر بگذارد. این مهم است که به طور مداوم پست بگذارید، بنابراین هدف خود را اضافه کردن مطالب حداقل دو بار در هفته (اگر نه هر روز) در نظر بگیرید. در نظر داشته که ممکن است کمی آزمایش و خطا طول بکشد تا بفهمید که چه ساعتی از روز برای شما مناسب است.
منبع: fsb.org.uk